OUR STORY

Mainstreet is een dameskleding boutique die een zorgvuldig samengestelde selectie merken en een vakkundige persoonlijke service biedt. Met deze selectie van verschillende merken en stijlen willen wij u de mogelijkheid bieden om een eigen, unieke en tijdloze stijl samen te stellen. Een stijl die uw innerlijk aan de buitenkant toont. De pracht en praal waar vrouwen zich aan vergapen op social media en in de magazines, die vind je bij Mainstreet in de winkel. Daarbij worden echter geen consessies gedaan op het vlak van draagbaarheid en kwaliteit. De kleding is aanraakbaar én bereikbaar. Voor jong en oud, van student tot zakenvrouw.

Bij Mainstreet nemen wij de tijd voor u, want in deze snelle wereld waarin u overspoeld wordt met reclamedeals die direct actie-reactie van u vragen, wil Mainstreet juist dit waardevolle goed aan u geven.  Tijd om stil te staan. Tijd om vragen te stellen over wat u ziet. Tijd om aandacht en service van ons te ontvangen. Tijd voor een kop koffie of thee.

De collecties die bij Mainstreet te vinden zijn worden samengesteld door
Brigitte Blonk & Eveline Keizer.
Moeder & dochter.

tempImageForSave 3.JPG

Brigitte startte na haar gespecialiseerde vakopleiding, 31 jaar geleden, de winkel onder de naam ’Street’ en dit groeide al snel uit tot het hedendaagse 'Mainstreet'. Met een oog voor bijzonder talent begon zij in de jaren ‘90 met de verkoop van het merk Dries van Noten, een getalenteerde toen net beginnende, maar inmiddels wereldwijd bekende Belgische modeontwerper. Eveline sloot zich later aan, na een studie aan het Amsterdam Fashion Institute met een specialisatie in productontwikkeling en een stage bij Vivienne Westwood op het hoofdkantoor in Londen. Zij besloot te kiezen voor de diversiteit dat het kleinbedrijf met zich meebrengt. Wanneer Brigitte en Eveline niet op inkoop zijn, zijn beide dames op de winkelvloer te vinden. Het is juist dit directe contact wat voor hen het meest waardevol is. Uitvinden wat vrouwen willen en hoe de silhouetten en stijlen die zij inkopen op de lijven van vrouwen passen, is van onschatbare waarde tijdens de inkoop van een nieuwe collectie.

Brigitte wordt al jarenlang versterkt door een aantal vaste professionele en enthousiaste vrouwen, het Mainstreet team.


Merken die bij Mainstreet verkrijgbaar zijn: | Dries van Noten | Christian Wijnants | Mooiloop | Zenggi | Majestic | Rundholz | Celine D’aoust